Testimonials Retraites

Lees hieronder hoe anderen de retraites ervaren hebben.

“Een inspirerende dag, waarbij momenten binnen worden afgewisseld met opdrachten buiten in een prachtige omgeving.”
Alle ingrediënten zijn aanwezig om stil te staan, te reflecteren en na te gaan waar het voor jou over moet gaan in (de aankomende periode van) je leven. Prikkelende vragen van Saskia, rake opmerkingen en haar gebruik van inzichtgevende metaforen zijn hier zeker helpend bij geweest. Goed om jezelf te gunnen!’

Charlotte – Medisch psycholoog

“Ik vond het een fantastische dag, heel graag tot een volgende keer!
Even 1 dag helemaal weg uit de waan van de dag en alle ruimte voor jezelf om te reflecteren of om juist gewoon te ont-moeten en te genieten van de rust en de mooie omgeving. Als kersverse papa en na alle hectiek van afgelopen maanden horende bij een baan als interim manager van een zorginstelling in tijden van Corona, was deze dag precies wat ik nodig had. Letterlijk even afstand nemen van alle drukte en juist heel bewust de stilte opzoeken. Weer even her-ijken en tijd vrijmaken voor reflectie en het scherp stellen van mijn doelen. Dit alles in een geweldige omgeving en onder fijne en professionele begeleiding van Saskia. Ik vond de pitstop een fantastische dag, heel graag tot een volgende keer! 

Robin Paisier – Ondernemer

“Het was een gouden weekend. De contacten, de gesprekken, de meditatie, de super omgeving op Kasteel Slangenburg.”
Saskia kijkt echt goed naar de persoon die tegenover haar zit. Ze luistert goed en is oprecht geïnteresseerd in de mens. Ze is heel betrokken en zichzelf. Ze stelt de juiste vragen, waardoor je snel tot de kern komt. Verder heeft ze een blijmoedige uitstraling, waardoor het licht en ontspannen blijft.
Het zijn niet alleen de gesprekken, maar ook de oefeningen tussendoor (o.a. visualisatie), die je aan het denken zetten en je de juiste inzichten geven. Het meest bijgebleven is dat ik aan het stuur van mijn levenswiel sta, ik bepaal mijn koers (ongeacht wat anderen zeggen).  

W.A. Veerman – bijna pensionaris

“De Persoonlijke Pitstop heeft me handvatten gegeven om keuzes te maken bij het anders inrichten van mijn leven.”
Door de juiste vragen te stellen heeft Saskia me geholpen om op zoek te gaan naar antwoorden op vragen die ik had, zoals ‘waar word ik gelukkig van’ en ‘hoe wil ik dat mijn dag eruit ziet’. Door me zelf daarover te laten nadenken en daarbij de tools aan te reiken, ben ik op een bewuste manier gaan kijken naar veranderingen die ik in mijn dagelijkse routine wil doorvoeren.  

Jonathan

“Een aanrader: doe het jezelf cadeau!” 
Ik kijk terug op een waardevolle dag waarin stilstaan, reflecteren en bezinnen sleutelwoorden waren. Fijn wanneer je normaliter ‘in de 3e versnelling’ werk en een jong gezin combineert. Zowel de interactie met de andere deelnemers als de momenten die je voor jezelf had en de gesprekken met Saskia vond ik prettig en zinvol. De pitstop dag – in een mooie omgeving- gaf me tools én een duwtje in de rug om meer ruimte & rust te creëren in het dagelijkse leven. Een aanrader: doe het jezelf cadeau!  

Beleidsmedewerker Cultuur 

“Ik voel weer zoveel blijdschap en energie.”
Deze retraite en persoonlijke pitstop heeft mij heel veel gebracht! In slechts 1 dag heb ik gedachtenpatronen kunnen doorbreken en belangrijke besluiten kunnen nemen in mijn leven. Juist door mezelf alle ruimte te geven om stil te staan bij wat voor mij écht belangrijk is. En deze dag heeft me dat heel helder doen inzien en handvatten gegeven om hier ook naar te handelen! Ik voel weer zoveel blijdschap en energie. Een mooie balans tussen écht ruimte voor mezelf, ongedwongen groepsdynamiek en de unieke inspirerende begeleiding van Saskia. Ik ben blij dat ik mezelf deze dag gegund heb! Even niks meer moeten en ervaren wat er dan ontstaat. 

Arlette – Corporate Recruiter


Lees hier de Testimonials over de coaching

Terug naar Retraite Overzicht