Retraites

Ben jij toe aan even ‘braak liggen’? Even wat afstand, tijd en ruimte voor jezelf. Je in alle rust en ontspanning bezinnen op dingen die voor jou belangrijk zijn. Die echt uit jou komen, en niet van buitenaf? Dan is een retraite wellicht iets voor jou!

Hieronder zie je de herfstretraites die nu zijn ingepland. Staat jouw datum er niet bij maar heb je wel interesse? Laat het me weten! Ik hou daar graag rekening mee in de planning van vervolg retraites.

Agenda

Eendaagse retraite: Je persoonlijke pitstop in 1 dag
30 oktober in Kloosterhotel ZIN in Vught
In ons drukke leven is het makkelijk om opgeslokt te raken door de waan van de dag. Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag helpt om even te stoppen met racen. Om op adem te komen en weer bewust aandacht te geven aan wat voor jou belangrijk is.

Driedaagse herfst-retraite: ‘ff braak liggen’
20 t/m 22 november op Kasteel Slangenburg in Doetinchem
Kom bezinnen en meanderen over het landgoed. Een begeleide retraite met alle vrijheid, tijd en ruimte voor jou!

“Saskia geeft de ruimte om je eigen retraite pad te lopen, maar is op de juiste momenten telkens aanwezig. Ze hield ons scherp op onze thema’s, was een luisterend oor, een coach onderweg.”

Een mooie balans tussen écht ruimte voor mezelf, ongedwongen groepsdynamiek en de unieke inspirerende begeleiding van Saskia.

Lees hier alle testimonials