Retraites

Ben jij toe aan even ‘braak liggen’? Even wat afstand, tijd en ruimte voor jezelf. Je in alle rust en ontspanning bezinnen op dingen die voor jou belangrijk zijn. Die echt uit jou komen, en niet van buitenaf? Dan is een retraite wellicht iets voor jou!

Hieronder zie je de winterretraites die nu zijn ingepland. Staat jouw datum er niet bij maar heb je wel interesse? Laat het me weten! Ik hou daar graag rekening mee in de planning van vervolg retraites.

Agenda

Koning Winter Retraite
22 t/m 24 januari op Kasteel Slangenburg in Doetinchem
De winter is bij uitstek het seizoen om even braak te liggen. De natuur is dan op zijn stilst. Kom leven als een echte koning op het prachtige oude Kasteel Slangenburg. Een unieke plek waar je je waant in vroegere tijden. Waar je je in alle rust kan voorbereiden op het regeren van jouw eigen koninkrijk:)

Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag
februari, Kloosterhotel ZIN in Vught
In ons drukke leven is het makkelijk om opgeslokt te raken door de waan van de dag. Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag helpt om even te stoppen met racen. Om op adem te komen en weer bewust aandacht te geven aan wat voor jou belangrijk is.

“Saskia geeft de ruimte om je eigen retraite pad te lopen, maar is op de juiste momenten telkens aanwezig. Ze hield ons scherp op onze thema’s, was een luisterend oor, een coach onderweg.”

Een mooie balans tussen écht ruimte voor mezelf, ongedwongen groepsdynamiek en de unieke inspirerende begeleiding van Saskia.

Lees hier alle testimonials