Zondag met Zin

Begin oktober heeft de eerste Zondag met Zin bij wijze van try-out plaatsgevonden. Het was een feestje, dus het smaakte naar meer.
Heb jij ook ZIN in een inspiratie- en bezinningsmoment op zondagochtend, kom dan naar het mooie Zusterplein in Zeist!

De setting is een kleine groep waarin ik een stuk inspiratie deel. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld: je natuurlijke ritme vinden, hoe beslis ik, wat geeft mij zin en plezier? Vaak is er een link naar de natuur. Er is tijd om hierop te bezinnen, bij voorkeur lekker buiten in de prachtige omgeving rondom Slot Zeist, dus wandelschoenen mee! Je wandelt overigens alleen, conform corona regels. Ik zorg voor lekkere taart van de echte banketbakker, koffie en thee. Kortom volop zin wat wat mij betreft.

Vind je het leuk om er bij te zijn? Bel of mail me dan even: saskia.braakman@s-way.nl of 06 5151 9034

Datum:data volgen zsm, heb je een voorkeursdatum, laat het me weten!
Tijd:10.00 – ca 12.30 uur
Locatie:Zusterplein 22B in Zeist
Kosten:wat achteraf goed voelt, open tikkie
Parkeren:bij Slot Zeist (gratis)
Meenemen:wandelschoenen

Wie weet tot ziens!

Zondagse groet,
Saskia

Naar Home